Abadi - Zika Goh; Ghani Hussein; Abadi Music Productions (Ampang, Selangor : Abadi Music Productions, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Abadi / (5:55) -- Bersama Melayari Masa / (4:50) -- Resah Melanda / (4:40) -- Irama Sukaria / (5:48) -- Sendiri / (6:18) -- Merona Cinta / (6:03) -- Kasih Tak Berbelah / (5:34) -- Cinta Pertama / (4:05) -- Luka Tersembunyi / (5:42) -- Abadi (minus one) / (5:55).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay