Madah berhelah - Ziana Zain; Rahim Othman; Pustaka Muzik EMI.; BMG Pacific (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik EMI, 1991)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Riwayat Cinta / (3:52) -- Kehidupan / (4:58) -- Ke Mana Perginya Cahaya / (4:55) -- Kekalkan Warisan / (4:50) -- Cinta Gugur Satu-Satu / (5:10) -- Teruna Dara / (4:15) -- Sebelum Terlewat Waktu / (4:38) -- Rentak Hidupku / (4:55) -- Dalam Kesakitan Ini / (5:09) -- Madah Berhelah / (4:48).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- 1991-2000.; Songs, Malay