Hujan emas - To'ki; Syncrosound; EMI (Malaysia). (Seri Kembangan, Selangor : Syncrosound, 1998)
Terdapat empat buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Joget Menyanyi / (3:27) -- Joget Menyanyi (Instrumental) / (3:27) -- Bunga Lalang / (4:31) -- Bunga Lalang (Instrumental) / (4:31).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia