Swing. - Swing; Menora Music; BMG Music Publishing (Malaysia). (Kuala Lumpur : Menora Music, 1996)
Terdapat dua buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Pergi Jauh-jauh (5:26) -- Tak Penting Buatmu (5:48).
Koleksi Khas Wiramanja.
DJ Sampler : untuk kegunaan promosi sahaja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay