Berapinya imaginasi ku... : DJ sampler - Sweet Child; Menora Music ([Kuala Lumpur] ; Menora Music, 1995)
Terdapat lima buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Mainan Perkasihan Mu / (4:53) -- Yang Terlarang Itu Godaan / (5:23) -- Berapinya Inspirasi / (4:58) -- Hadirmu Kian Terasa / (4:36) -- Mencari Yang Murni / (5:33).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ah Chong (Vocal), Eleng (Gitar), Choot (Drummer), Pojie (Bass).
Title from disc label.
Keywords: Rock music; Popular music