Suara Firdaus. - Suara Firdaus; Al-Firdausi Enterprise; Permata Audio Productions (Kuala Lumpur : Al-Firdausi Enterprise, 1997)
Terdapat sebelas buah lagu nasyid dakwah yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Pertemuan Dan Perpisahan / (4:26) -- Awas Penggoda / (3:16) -- Penangan Zikrullah / (4:06) -- Pasrah / (4:17) -- Orang Muda / (5:21) -- Kawan / (6:44) -- Sinar Kesyukuran / (4:07) -- Tuntutlah Ilmu / (4:42) -- Menuju Wawasan / (5:59) -- Keluarga Penyayang Umat Gemilang / (7:33) -- Syahdu / (6:01).
Koleksi Khas Wiramanja.
Mohamad Fairuz, Syamsul Adlan, Asrul, Rozaime, Muhammad Arkam, Iqwhanus Syaffa, Mohd. Zaki, Zainal Abidin, Iskandar, Rosli.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam