Ngam ho - Spider; Hup Hup. (Kuala Lumpur : Hup Hup, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Phobia / (3:56) -- Tak Esok Lusa / (5:58) -- Kau Mulakan / (3:48) -- Bunga Rimba / (5:22) -- Penat / (3:14) -- Ngam Ho / (3:14) -- Hingga Akhir Nanti / (4:08) -- Crying In The Rain / (5:58) -- Ironi Hancus Bagus / (4:37) -- Mungkinkah Terjadi / (4:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan : Tam, Yem, Tony, Hanafi.
Title from disc label.
Keywords: Rock music -- 1991-2000.; Popular music