Nikmat Allah - Solehah; Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1998)
Terdapat tiga buah lagu nasyid yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Iman / (4:20) -- Nikmat Allah / (5:06) -- Bersucilah Bersyukurlah / (3:50).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam