Slam DJ sampler. - Slam; Jorhan Sound Productions; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Jorhan Sound Productions, 1998)
Terdapat dua buah lagu berirama rock yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Mentari Muncul Lagi / (4:37) -- Satukan Hati Kita / (4:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music