Kita orang ketiga - Shuib; Attitude Records; Hup Hup. (Kuala Lumpur : Attitude Records, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam CD ini.
CD 1 : Kita Orang Ketiga / (4:55) -- Mulanya Di Sini / (5:03) -- Rinduku Menanti Bayanganmu / (4:01) -- Sama-sama / (4:12) -- Resam Dunia / (5:21) -- Perasaan Hati / (4:52) -- Bersedia / (5:01) -- Esok Masih Ada Cinta / (4:54) -- Adat Kita / (4:22) -- Pandanglah Walau Seketika / (4:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
Artis undangan: Seha, Ning Baizura, Camelia.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia