Rentak 106 - Suzuki, Sandii; Kubota, Makoto; Alchemy Corporation; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Ampang, Selangor : Alchemy, 1993)
Terdapat dua belas buah lagu berirama pop dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Kopi Dangdut / (3:54) -- Karena Pengalaman / (3:46) -- Tak Berdaya / (4:35) -- Cinta Hampa / (3:55) -- Yale-Yale / (3:49) -- Rentak 106 (Jakarta version) / (3:08) -- Kopi Dangdut (remix) / (3:48) -- Hidup Untuk Cinta / (3:41) -- Keagungan Tuhan / (3:21) -- Begadang / (3:35) -- Bunga Melor / (3:21) -- Rentak 106 (K.L. version) / (5:07).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay