Sampler Indonesia. - WARNER Music (Malaysia).; PT Hemagita Tama Record (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1996)
Terdapat lapan buah lagu popular Indonesia yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Mimpi Sedih / Dessy Fitri (4:42) -- Istilah Bercinta / Dessy Fitri (5:25) -- Kerinduan / Yosie Lucky (4:31) -- Pantai Cinta / Yosie Lucky (5:22) -- Mendung Tak Berarti Hujan / Deddy Dores & Ella (5:23) -- Cinta Kita / Ismi Azis (5:16) -- Ingat-ingat Pesan Mama / Oppie (3:33) -- Bidadari Badung / Oppie (5:08).
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 1
Dessy Fitri, Yosie Lucky, Deddy Dores, Ella, Ismi Azis, Oppie.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Indonesia; Popular music