Disco dangdut : jangan malu-malu, panas lagi - Salwa A. Rahman; E-1; Pustaka Muzik NSR (Malaysia).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu pop dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Panas Lagi / (3:44) -- Jangan Malu Malu / (4:00) -- Boleh Boleh Saja / (4:20) -- Bohong Ahh Bohong / (4:18) -- Kembalikanlah Cinta Mu / (4:45) -- Yang Sebenarnya / (5:38) -- Aku Bukan Hidangan / (5:35) -- Tidak Semua Perempuan / (5:25) -- Rindu Merindu (duet bersama Iwan) / (3:26) -- Satu Dua Kau / (3:44).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Disco music