Musafir lalu - Rohana Jalil; Jimmy Ali; Pustaka Muzik NSR (Malaysia).; New Southern Records (Kuala Lumpur : Pustaka Muzik NSR, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Musafir Lalu / (4:38) -- Joget Punggok Merindu / (5:38) -- Abadi (duet bersama Deddy Dores) / (4:45) -- Teringat Selalu / (3:02) -- Sempadan Kasih / (4:40) -- Sukar Nak Lupakan Kekasih (duet bersama Azizul Khamis) / (4:36) -- Senja Di Batas Kota / (4:24) -- Rayuan Ku / (3:16) -- Merenung Dari Kejauhan / (5:27) -- Keraguan Ku / (5:03).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay