Restukanlah - Rita; Khushairi Ismail; Aki Music; Ambang Klasik (Kuala Lumpur : Aki Music, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Restukanlah / (6:08) -- Serba Salah / (3:43) -- Cinta Palsu / (5:13) -- Hadirmu / (3:28) -- Aku Masih Yang Dulu / (5:13) -- Resah / (4:00) -- Perlukah Aku Setia / (5:15) -- Terkenang / (4:19) -- Pusing / (5:10) -- Untukmu Pengantin / (4:53).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay