Kembali menyerlah - Rio; Adinda Amiro; Fantasia Music City. (Kuala Lumpur : Fantasia Music City, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Ku Sangat Gembira / (4:15) -- Atmosfera / (5:38) -- t Apa Salahnya Ku Pilih Kau / (4:41) -- Gadis / (3:59) -- Maafkanlah / (5:26) -- Ulat Kota / (5:10) -- Tak Ku Pinta Balasan / (4:25) -- Aku Tahu Kau Menipuku / (4:32) -- Hari Ini Kasih Tercipta / (5:32) -- Berlian / (4:02).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay