Keunggulanmu - RESQ; Jo Ahmad Jamad; Mega Records (Kuala Lumpur : Mega Records, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini, yang merupakan projek amal CUEPACS dan Mega Records untuk mengisi tabung kebajikan dan pendidikan ahli-ahli.
CD 1 : Keharmonian Malaysia / (5:05) -- Ragam Pekerja / (5:09) -- Ada Dalam Tiada / (4:20) -- Bicara Berbisa / (4:41) -- Penawar Hati / (5:19) -- Antara Kasih Dan Curiga / (4:54) -- Orang Kita / (4:28) -- Keunggulanmu / (4:13) -- Bokojo / (4:04) -- Gadis Melayu / (4:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay