Hits payung volume di ambang'97 : volume II. - Ambang Klasik; Matahati (Selangor : Ambang Klasik, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu pilihan dalam koleksi ini.
CD 1 : Sahabat / Azlee -- Membelai Cinta / Rahmad & U.K.'S -- Kita Bicara Lagi / Kumpulan Tropika -- Cindai Jiwa / Kumpulan Redang -- Kepastian Cinta / Kumpulan Anugerah -- Funky Tropika / Kumpulan Tropika -- Hentikan Alasanmu / Rahmad & U.K.'S -- Kembalilah / Kumpulan D'Lloyd -- Demi Cinta / Kumpulan Arowana -- Sekata / Semua Artis.
Koleksi Khas Wiramanja.
Penyanyi : Azlee, Rahmad & U.K's, Kumpulan Tropika, Kumpulan Redang, Kumpulan Anugerah, Kumpulan D'Lloyd, Kumpulan Arowana.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay