Pedoman hidup dan pesan Nabi - Shah Rezza Alhaj; Azman Haji Abu Hassan; Ambang Klasik (Selangor : Ambang Klasik, 1996)
Terdapat dua belas buah lagu berkonsep dakwah yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Pedoman (4:19) -- Rukun Islam (4:36) -- Tuhan (3:37) -- Pagi Ramadhan (4:12) -- Tiada Yang Kekal (3:18) -- Hidup dan Pesan Nabi (6:48) -- Wudhu (4:35) -- Inikah Manusia (3:08) -- Sabar (4:18) -- Permaidani (5:59) -- Manusia Dan Tuhannya (4:22) -- Selimut Putih (4:26).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam