Karya emas Obbie Messakh. - Obbie Messakh; HP Records; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : HP Records)
Terdapat lima belas buah lagu pop Indonesia ciptaan Obbie Messakh yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Hati Yang Luka / Betharia Sonata -- Antara Benci Dan Rindu / Ratih Purwasih -- Antara Cinta Dan Dusta / Obbie Messakh -- Ingatkah Kau Padaku / Iis Sugiarti -- Melody Memori / Eva Solina -- Nathalia / Jamal Mirdad -- Mungkin Ini Nasibku / Ratih Purwasih -- Aduh Rindu / Hetty Koes Endang -- Di Balik Mata Ada Dusta / Broery Pesolima -- Telepon Rindu / Nani Sugianto -- Mengapa Kau Lakukan / Angel Pfaff -- Tiada Nama Seindah Namamu / Tio Fanta -- Cobalah Untuk Mengerti (Jawaban Hati Dan Cintamu) / Obbie Messakh -- Yang Kusayang Pandai Berdusta / Hetty Koes Endang -- Hatiku Menangis / Betharia Sonatha.
Koleksi Khas Wiramanja.
Pencipta lagu : Obbie Messakh. Penyanyi : Obbie Messakh, Betharia Sonatha, Ratih Purwasih, Iis Sugiarti, Eva Solina, Jamal Mirdad, Hetty Koes Endang, Broery Pesolima, Nani Sugianto, Angel Pfaff, Tio Fanta.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Indonesia