Nurul Wahida - Nurul Wahida; Nadzar A. Samah; Gong Production; Ambang Klasik (Selangor : Gong Production, 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama Melayu yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Budi Tidak Diminta Balas / (3:12) -- Bicara Hati / (3:51) -- Seri Menanti / (3:25) -- Luak Tercinta / (3:33) -- Cantik Manih / (4:07) -- Ragam Manusia / (3:43) -- Erti Kehidupan / (4:04) -- Kesabaran / (3:55) -- Menghobau / (3:42) -- Adat Negeri / (2:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay