Wahyu pertama - Nowseeheart; Mujahid Abdul Wahab; Farihin Abdul Fattah; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), c 1998., 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama nasyid kontemporari yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Wahyu Pertama / (3:57) -- Merancang Kerja / (3:08) -- Dia / (4:36) -- Ranjau Menawan / (3:47) -- Holding On You / (5:37) -- Keliru / (4:01) -- Persanadaran / (4:41) -- Keagungan Illahi / (3:37) -- Duhai Bonda / (3:39) -- Damai Yang Hilang / (4:58).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Music -- Religious aspects -- Islam