Hanya satu - Nora; Johan Nawawi; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1998)
Terdapat enam belas buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Hanya Satu / (4:17) -- Katakanlah / (4:51) -- Interlud / (4:35) -- Joget Kelantan / (3:01) -- Renungan Terakhir / (5:35) -- Di Persimpangan Dilema / (5:10) -- Bebas Berlari / (4:50) -- Jentayu (bersama Sheila Majid) / (4:20) -- Harum / (4:50) -- Sayang Disayang (bersama Allahyarham Pak Hussein Keroncong) / (3:07) -- Naluri (Hadirlah Kekasih) / (4:15) -- Dendam Dalam Diam / (4:45) -- Nanti / (4:14) -- Bahtera Impian / (3:59) -- Kehadiranmu (menampilkan Shades & Jari) / (5:06) -- You Can Run Away / (4:50).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.