Oonik - Najip Ali; PonyCanyon Entertainment (S). (Singapore : PonyCanyon Entertainment (S), 1995)
Terdapat sebelas buah lagu pop hip hop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : A different World -- Kita oonik -- Ren-Tak Oonik -- Oonik love-A ton of love -- Lagu oonik dari Mark -- Ooniknya Super Nona -- Ren-Tak oonik-Heavy duty -- Alamak! Ooniknya -- It's oonik time -- ABC! Get oonik! -- Cinta oonik MTV.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, English -- Singapore; Songs, Malay -- Singapore