Di kala hati bercahaya - Nahwan Nur; Sohibul Fadil Sabikin; OVA Productions (Kuala Lumpur : OVA Productions, 1996)
Terdapat sebelas buah lagu nasyid berkonsepkan ketuhanan dan kemanusiaan sejagat yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Cintamu Cinta Abadi (5:17) -- Generasi Warisan (3:53) -- M.A.N.I.S. (4:14) -- Kerinduan Semalam (4:15) -- Sajak Syed Qutb (1:10) -- Ranjau Perjuangan (4:19) -- Suburnya Kasih Sejati (4:24) -- Pesona Hati (5:40) -- Hidayah (3:53) -- Untukmu Mujahidah Sejati (5:23) -- Anugerah (3:23).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam