Koleksi nasyid Ramadhan dan Syawal Aidul Mubarak - NadaMurni; Sohibul Fadil Sabikin; OVA Productions (Kuala Lumpur : OVA Productions, 1996)
Terdapat sebelas buah lagu berirama nasyid yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Nasihat Ramadhan / (5:58) -- Hakikat Puasa / (4:59) -- Rahsia Ramadhan / (5:39) -- Hormatilah Ramadhan / (6:37) -- Bulan Ramadhan Bulan Rahmat / (3:55) -- Bulan Ramadhan Bulan Mulia / (6:37) -- Renungan Di Pagi Syawal / (4:57) -- Aidil Fitri Penutup Puasa / (6:15) -- Amalan Di Hari Raya / (5:48) -- Hari Raya Hari Yang Mulia / (6:14) -- Berhari Raya Di Syurga / (5:19).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam