Mix joget asli. - Fazli; Form Records (M). (Kuala Lumpur : Form Records (M), 1998)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama joget yang telah di-remix yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Joget Pahang - (4:43) -- Cubit-Cubit Sayang (5:16) -- Joget Baju Kurung (5:18) -- Joget Gembira (5:12) -- Joget Membujuk (5:11) -- Joget Ketipak-Ketipong (5:00) -- Joget Merpati (5:09) -- Joget Lambak (5:14) -- Joget Hitam Manis (4:54) -- Joget Renung-Renung (5:22).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Folk songs, Malay