The best of Merry Andani. - Merry Andani; HP Records; BMG Music (Malaysia). (Indonesia : HP Records, 1995)
Terdapat lima belas buah lagu berirama dangdut yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Kecupan Pertama -- Hanya Dirimu -- Denpasar Moon -- Dinding Pemisah -- Julaeha -- Itu Bibir Jangan Memble -- Ayam -- Maafkan Kasih -- 1000 Rupiah -- Prahara Cinta -- Pagi Yang Indah -- Terima Kasih Cintamu -- Cintaku Padamu -- Rambut -- Anak Mama.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Indonesia