Rintihan jiwa Hindustan dari M. Shariff - M. Shariff; M. Shariff Productions; Suria Records; Suwah Enterprise (Malaysia). (Kuala Lumpur : M. Shariff Productions, 1992)
Terdapat sebelas buah lagu yang terdiri dari lagu filem-filem Hindi dan lagu Melayu berirama Hindi yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Chale Ja Chale Ja / (3:44) -- Teri Pyari Pyari Surat / (3:33) -- Rintihan Jiwa Ku / (3:44) -- Tunang Tujuh Purnama / (3:44) -- Rahi Menva / (4:00) -- Kembali / (3:30) -- Jauh / (3:14) -- Kenapa Berlainan / (3:09) -- Nasib Bunga / (3:19) -- Main Gaoon Tum So Jao / (3:23) -- Janji / (2:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Hindi; Hindustani music