Kulit - Wan Zul; Arab; Kulit; Life Record Industries (Singapore : Life Record Industries, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kita Yang Tak Berdosa / (5:27) -- Wayang Di Wayang / (5:07) -- Tersingkap Kini Rahsia Tersembunyi / (5:00) -- Penyesalan / (5:03) -- Dunia Muzik Rock'N' Roll / (3:50) -- Dunia Kompetatif / (5:06) -- Kritis Cinta / (4:38)-- Jangan Menangis Norlela / (4:32) -- Raja Diri / (4:51) -- Antara Cintamu dan Dosaku / (5:36).
Koleksi Khas Wiramanja.
Penyanyi: Azmani, Drum: Manaf, Bass: Remay, 1st Guitar: Azul, 2nd Guitar: Jeng.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music