Motivasi - Bob Kuman; Kumin; Ajin; PonyCanyon Entertainment (Malaysia). (Kuala Lumpur : PonyCanyon Entertainment, 1995)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Nicky & Rozie / (3:12) -- Lagu Melayu / (3:35) -- Kau Keluar Dengan Siapa / (3:20) -- Surat Untuk Ayahanda, Bonda / (4:17) -- Tak Tahu / (3:18) -- Motivasi / (2:16) -- Baliklah Jang / (2:51) -- Parti Demokrasi / (3:40) -- Biarkan / (4:24) -- Alasan / (2:52).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music