Koleksi istimewa Aidilfitri pilihan DJ 8. - WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1994)
Terdapat tujuh belas buah lagu bertemakan Hari Raya Aidilfitri yang dimuatkan dalam album ini.
Lambaian Aidilfitri / Jamal Abdillah & Saleem (4:30) -- Seikhlas Budi / Nash/Iwan/Hattan/Emma/Zabarjad/Wan Hardiah (4:50) -- Kurniaan Di Hari Raya / Feminin (3:20) -- Rahmat Aidilfitri / Al-Mizan (3:57) -- Nurhidayah / Nash (5:01) -- Taqwa Iman / Ahmad Jais (4:33) -- Panduan Hidup / Al-Mizan (3:44) -- Gembira Bersama Di Hari Raya / Othman Hamzah (1:54) -- Keinsafan Di Hari Raya / Nash (4:02) -- Assyakirin / Al-Mizan (2:49) -- Pengasih / Iwan (5:14) -- Yang Abadi / Usop (5:14) -- Salam Aidilfitri / Jamal Abdillah (4:10) -- Indahnya Beraya Di Desa / Azlina Aziz (4:32) -- Hari Raya Bahagia / Jay Jay (4:32) -- Maafkan Segala Keterlanjuran / Jamal Abdillah (4:22) -- Solatullah / Al-Mizan (3:19).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia