Kita boleh! : satu haluan satu impian. - Sony Music (Malaysia). (Selangor : Sony Music (Malaysia), 1998)
Terdapat enam buah lagu bertemakan Hari Kebangsaan Malaysia yang dimuatkan dalam album ini.
Fikirkan Boleh / Metropolitan (4:13) -- Satu Arah / Kool (4:48) -- Bahtera Merdeka / Aishah (4:13) -- Teguh / Hasnol (5:31) -- Destinasi / Shima (3:40) -- Juara / Spring (4:28).
Koleksi Khas Wiramanja.
Penyanyi : Metropolitan, KOOL, Aishah, Hasnol, Shima, Spring.
Title from disc label.
Keywords: Folk songs, Malay -- Malaysia