Dikir Rambong - Kapilla; Awang B.P.R; Lan Slash; Rock Records & Tapes (M). ([Kuala Lumpur] : Rock Records & Tapes (M), 1999)
Terdapat sebelas buah lagu berlainan genre seperti rock, dikir barat dan pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Dikir Rambong (Radio Edit) (4:21) -- Merindu Tanpa Kata (4:16) -- Biar Berjauhan (4:52) -- Inang Angan Merindu (4:07) -- Laungkan Ke Hujung Dunia (4:19) -- Rindu, Rindu Oh Merindu (3:42) -- Dikir Rambong (Extended) (7:04) -- Bukan Rela Tapi Terpaksa (4:38) -- Senyum (4:21) -- Andainya Dia Masih Ingat (4:32) -- Rak Ter II (4:36).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.