Iyanie. - Iyanie; Fauzi Marzuki; NAR Records (Kuala Lumpur : NAR Records, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD1 : Pantai Yang Sepi (5:15) -- Hujan Tangis (4:30) -- Jalan Pulang (4:14) -- Pungguk Merindu (5:07) -- Cintamu Berakhir Disini (6:01) -- Lumrah Hidup (5:05) -- Ku Dengar Dari Jauh (4:45) -- Getaran (5:02) -- Takdir Pertemuan (5:13) -- Cintaku Dilautan Debu (4:45).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay