Akhlak mulia - Irsyad; Attitude Records; Oriental Music (Kuala Lumpur : Attitude Records, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu nasyid dakwah yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Akhlak Mulia (6:07) -- Aidilfitri Mulia / (5.00) -- Subhanallah / (5.00) -- Ikatan Sejahtera / (4:32) -- Hasbirabbi / (4:50) -- Ya Rasulallah / (5:32) -- Kewajipan / (4:48) -- Restu / (3:35) -- Bulan-bulan Mulia / (5:53) -- Ya Allah / (6:18).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam