Ifa Raziah - Ifa Raziah; Jeff Labi; Brite Lux.; Musicland (Petaling Jaya : Brite Lux, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Seribu Persoalan / (4:45) -- I Miss You, I Love You / (4:56) -- Semoga Sucilah Cinta Itu / (5:00) -- Wajah / (4:56) -- Pesona / (4:49) -- Dia Yang Ku Sayang Ku Cinta / (4:00) -- Jawapan Ada Pada Mu / (5:08) -- Bisanya Ku Terasa / (5:29) -- Bermandian Air Mata / (5:20) -- Segalanya Pasti / (5:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Disco music; Songs, Malay