Album keroncong betapa ku cinta padamu - Hetty Koes Endang; Incitec Enterprise (Kuala Lumpur : Incitec Enterprise, 1997)
Album ini memuatkan sebelas buah lagu berirama keroncong.
CD 1 : Betapa Ku Cinta Padamu -- Jangan Ada Air Mata -- Mengapa Aku Jatuh Cinta -- Ku Tak Ingin Seperti Dia -- Bila Rindu -- Mengapa Tiada Maaf -- Tenda Biru -- Kini Baru Kau Rasa -- Kau Bukan Dirimu -- Hatiku Bagai Terpenjara -- Cinta Tak Terbatas Waktu.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Indonesia; Songs, Malay -- Indonesia