Jangan jadi ular - Hang Mokhtar; Mohaini Suratman; Metro Muzik Enterprise (Kuala Lumpur : Metro Muzik Enterprise, 1998)
Album ini memuatkan sepuluh buah lagu berirama klasik joget dan pop yeh yeh. Album ini turut memuatkan lagu lama yang diadun semula dan album ini juga mempunyai seorang penyanyi jemputan iaitu Mohaini Suratman.
CD 1 : Ular -- Lelaki -- Mari Pulang (Kampung) -- 10 Tahun Ku Tunggu -- Dia Datang -- Mak Gula -- Ala-dom -- Joget Mak Datin -- Alam Manusia Ada... -- Makin Lama Makin Sayang.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia