DJ sampler Sony Music - Hattan; Natures; Dhalan Zainuddin; Glenn; Sony Music Entertainment (M). (Kuala Lumpur : Sony Music Entertainment (M), 1999)
Terdapat dua belas buah lagu dari empat penyanyi terkenal Malaysia dan Indonesia yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Rindu Bertandang Lagi / Hattan (5:10) -- Biso Bonar / Hattan (6:22) -- Kemarau / Hattan (5:13) -- Lafaz Cinta / Natures (4:45) -- Kasih Demi Kasih / Natures (4:42) -- Tijah / Natures (2:52) -- Kisah Seorang Biduan (Rakaman Baru) / Dhalan Zainuddin (4:07) -- Diam-Diam Rindu / Dhalan Zainuddin (4:37) -- Joget Kaki Lima / Dhalan Zainuddin (2:30) -- Kisah Seorang Biduan (Rakaman Asal) / Dhalan Zainuddin (3:43) -- Cukup Sudah / Glenn (4:42) -- Mobil Mama / Glenn (4:12).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music