Terima kasih - Den; Rahmad Ayob; Amran Abu Bakar; Universal Music (Kuala Lumpur : Universal Music, 1998)
Terdapat tiga belas buah lagu berirama rock balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kembalikan / (3:58) -- Aduhai / (4:42) -- Hanya Kau Ku Nanti / (4:52) -- Ku Pohon Doa Restu Mu / (6:15) -- Bidadari / (4:22) -- Terima Kasih / (4:33) -- Izinkanku / (3:45) -- Gadisku / (5:14) -- Seribu Iman / (4:58) -- Selendang Sutera / (5:57) -- Aduhai (Minus One) / (4:42) -- Kembalikan (Minus One) / (3:58) -- Selendang Sutera (Minus One) / (5:57).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music