Den. - Den; Asmin Mudin; Amran Abu Bakar; Universal Music (Kuala Lumpur : Universal Music, 1997)
Terdapat tiga buah lagu berirama rock balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Semudah Itu (3:53) -- Kerana (5:15) -- Lambaian (3:37).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay