Sintaksis enklitik-nya - Fazal Mohamed Mohamed Sultan (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
On study of syntax and grammar of Malay language.
Pemenang anugerah tesis cemerlang Universiti Kebangsaan Malaysia.
Mengandungi rujukan bibliografi (mukasurat 183-194) dan indeks.
Keywords: Malay language -- Syntax; Malay language -- Grammar