Crayon - Crayon; Saari Amri; Mus; Music Planet Production; Menora Music; Music Distribution Network; Atlantic Distributors (Kuala Lumpur : Music Planet Production, 1998)
Terdapat dua belas buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Memujuk Yang Merajuk / (5:20) -- Bila Anak Melayu Kaya / (5:23) -- Siapa Untung Siapa Rugi / (5:53) -- Aku Pun Dah Bosan / (4:52) -- Cerita Mimpi / (4:47) -- Di Mana Ku Cari Ganti / (4:26) -- Oh Azizah / (5:05) -- Mahalnya Cinta Kita / (4:54) -- Ku Turutkan Saja / (4:20) -- Bisakah / (6:07) -- Apa Salahnya / (4:41) -- Kita Selepas Ini / (5:11).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia