Blast Rock : Boom Hits - Reka; Crossfire; Rajawali; Arrow; Fantasy Music City.; Hui Hvang Enterprise (Kuala Lumpur : Fantasia Music City, 1998)
Terdapat dua belas buah lagu yang dimuatkan dalam koleksi lagu rock ini.
CD 1 : Perjalanan / Rajawali (3:49) -- Tika Dan Saat Ini / Arrow (4:20) -- Ilusi Sebuah Mimpi / Crossfire (6:01) -- Kau Ku Rindukan / Reka (3:46) -- Suratan Atau Kebetulan / Rajawali (4:03) -- Balada Pemuzik Jalanan / Reka (4:38) -- (786) Ikrar Perwira / Crossfire (3:30) -- Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta / Arrow (4:54) -- Seribu Tahun Takkan Mungkin / Reka (5:26) -- Balik Kampung / Arrow (4:05) -- Senandung Semalam / Rajawal (4:14) -- Tiada Lagi Kidungmu / Crossfire (4:15).
Koleksi Khas Wiramanja.
Kumpulan Rajawali, Arrow, Reka, Crossfire.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music; Popular music