Rindumu memanggilku - Azura; Mas Omar; A. Ali; Suria Record; Titian Aktif (Kuala Lumpur : Suria Record, 1992)
Terdapat sepuluh buah lagu yang dimuatkan dalam album pertama Azura ini.
CD 1 : Bukanku Tak Sayang Lagi / (4:35) -- Tidak Lagi / (3:29) -- Lilin Merah Lilin Biru / (3:37) -- Sebutir Harapan Merinduimu / (3:31) -- Untukmu / (4:27) -- Wanita / (3:22) -- Kasih Hanya Kau Satu / (3:23) -- Perasaan Cinta / (3:51) -- Aku Memaafkanmu / (4:07) -- Rindumu Memanggilku / (5:03).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia