Anis Suraya - Adnan Abu Hassan; Anis Suraya; Suria Records (Kuala Lumpur : Suria Records, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Setiap Nafasku Kernamu / (3:56) -- Pelangi / (3:56) -- Kembalilah Kasih / (3:53) -- Ku Sangkakan Setia / (4:02) -- Pilihanmu Bukan Diriku / (4:48) -- Debu Berterbangan / (4:52) -- Puncak Impian / (4:10) -- Ku Nantikan Suaramu / (5:12) -- Puisi Cinta Diakhir Gerhana / (3:12) -- Cinta Tersimpul Rapi / (4:49).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music