Terlena gebyar dangdut - Amy Erni; S. Dina; Junid; Music Land Entertainment (Kuala Lumpur : Music Land Entertainment, 1998)
Terdapat dua belas buah lagu dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Terlena / (5:36) -- Pengobat Rindu / (4:50) -- Twiss Dangdut / (4:10) -- Curang / (3:53) -- Hello! Apa Khabar / (4:32) -- Goyang Disco Dut / (5:11) -- Serba Okey / (4:55) -- Restui Cintaku / (4:27) -- Cinta Abadi / (3:56) -- Cebyar Dangdut / (4:58) -- Jangan Tinggalkan Aku / (5:06) -- Terlena (Minus One) / (5:40).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia