Inspirasi - Ady Wow; Is Wow; Manan Ngah; Hisham Yassin; Warnada (Kuala Lumpur : Warnada, 1995)
Terdapat enam belas buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Terukir Rindu / (5:03) -- Sekerdip Cinta / (4:57) -- Ratu Ku / (5:37) -- Terpisah / (4:19) -- Primadona / (5:02) -- Mutiara Cinta / (5:07) -- Impian Menjadi Mimpi / (5:13) -- Resah / (4:18) -- Meniti Alam / (5:37) -- Takdir Cinta Kita / (5:03) -- Kau Yang Satu / (3:35) -- Segalanya Cinta / (3:45) -- Hidayah / (4:05) -- Engkau Tetap Satu / (4:47) -- Siapa / (4:00) -- Di Mahligai Rindu / (4:37).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Songs, Malay; Popular music