Medley popular - Adilla; Bong; Suara Cipta Sempurna (Marketing).; Pustaka Muzik SCS. (Kuala Lumpur : Suara Cipta Sempurna (Marketing), 1994)
Terdapat sepuluh buah medley lagu dari pelbagai genre yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Medley Iklim (Suci Dalam Debu/Bukan Aku Tak Cinta/Everything I Do, I Do It For You) / (4:52) -- Medley Pop (Sinaran/Mulanya Di Sini/Jejaka Idaman) / (4:27) -- Medley P. Ramlee (Duet Adilla & Zainal Merican) (Bujang Lapuk/Yang Mana Satu) / (4:49) -- Medley Dang-dut Baru (Sukiyaki (Muzik)/Enjit-enjit Semut/Ini Rindu) / (5:32) -- Medley Bill & Brod (Madu & Racun/Singkong & Keju) / (4:01) -- Medley Sentimental (Right Here Waiting/Hati Lebur Jadi Debu/Benci Tapi Rindu) / (5:20) -- Medley Joget (Joget Siapa Dia/Joget Gila Bayang) / (4:06) -- Medley Ballad (Menampilkan: Zainal Merican)(I Don't Like To Sleep Alone/I Don't Want To Talk About It) / (5:43) -- Medley Khazanah (Khazanah Dari Malaya/Ikan Kekek/Wau Bulan) / (4:36) -- Medley Rock & Roll (I Saw Him Standing There/Mony Mony) / (4:01).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music